Lumia 950 doesn't boot after deployment

Stuck at some Point? Your Lumia is already dead? Maybe others can help you!
Post Reply
Aranimas
Posts: 3
Joined: Wed Feb 19, 2020 8:06 pm

Lumia 950 doesn't boot after deployment

Post by Aranimas » Thu Feb 20, 2020 7:17 am

Hi..
I saw this project few days ago and decided to install Windows on my old lumia 950. I followed the steps. I've unlocked the bootloader and then deployed 19041 version. It deployed succesfully but after first boot i get following error:
Image
After pressing ok, blue screen and error is INTERRUPT EXCEPTION NOT HANDLED
Image

And after every restart i get the same error.

I've used Woadeployer 2.6 and WP Internals 2.8. Driver versions were 1912.
Phone model is RM-1104

I've also tried with 1909 but same thing happened.
Attachments
1.jpg
First error
1.jpg (74.44 KiB) Viewed 9298 times
2.jpg
Blue screen
2.jpg (151.96 KiB) Viewed 9298 times
0 x

egodasa
Posts: 7
Joined: Fri Feb 14, 2020 1:33 am
x 1

Re: Lumia 950 doesn't boot after deployment

Post by egodasa » Thu Feb 20, 2020 7:46 am

You can try build before 19041. My Lumia 950 is now run build 18362.
0 x

Aranimas
Posts: 3
Joined: Wed Feb 19, 2020 8:06 pm

Re: Lumia 950 doesn't boot after deployment

Post by Aranimas » Thu Feb 20, 2020 8:44 am

I tried 19035 but same error. Now i'll try 18362 like yours..

Edit : Same error
0 x

egodasa
Posts: 7
Joined: Fri Feb 14, 2020 1:33 am
x 1

Re: Lumia 950 doesn't boot after deployment

Post by egodasa » Thu Feb 20, 2020 9:52 am

Did You chose the right iso? I meant did You chose "ARM64" version instead of "AMD64"?
0 x

Aranimas
Posts: 3
Joined: Wed Feb 19, 2020 8:06 pm

Re: Lumia 950 doesn't boot after deployment

Post by Aranimas » Thu Feb 20, 2020 9:59 am

yes i always choose arm64
0 x

egodasa
Posts: 7
Joined: Fri Feb 14, 2020 1:33 am
x 1

Re: Lumia 950 doesn't boot after deployment

Post by egodasa » Fri Feb 21, 2020 1:22 am

My first try with WOA is build 19555 and come into error. Then I try build 18363 and still error. And then I try build 17763 and it works. And the last, I try build 18363 again and it works :lol: So You can try build 17763 first.
0 x

The_GTA
Posts: 95
Joined: Mon Sep 02, 2019 9:17 am
x 53
x 30

Re: Lumia 950 doesn't boot after deployment

Post by The_GTA » Fri Feb 21, 2020 12:51 pm

Hello Aranimas, please understand that the error could be related to the 1912 driver pack. Since Gustave is working on Windows 10X stuff now I fear this error could slip his mind. But let's see!
0 x

Post Reply