Something went Wrong oobesettings on 950(no-xl)

Stuck at some Point? Your Lumia is already dead? Maybe others can help you!
Post Reply
Lucoz
Posts: 2
Joined: Thu Jan 31, 2019 10:10 pm
x 2

Something went Wrong oobesettings on 950(no-xl)

Post by Lucoz » Fri Feb 01, 2019 12:25 pm

After installing woa (tried several builds from the last release 1773 to insider 18237) on 950 after i have bsod, reboot (vol down+power), when rebooted an touch come up goin thru oobe often after keyb,and lang setup give "somenthing went wrong", then skip and after net,user…. another time "something whent wrong" OOBESETTING (hard to read) and stucks on there, randomly after some reboots it goes on.
Wrong Windows 10m version ? at the moment 10.0.15254
Thanks
0 x

viper-poo
Posts: 9
Joined: Fri Feb 01, 2019 6:18 am
Location: tehran
x 9
x 6
Contact:

Re: Something went Wrong oobesettings on 950(no-xl)

Post by viper-poo » Fri Feb 01, 2019 2:26 pm

Maybe somthing is wrong with your unlock process. Try flash your device with wpi, update to last w10m version and unlock your phone.
1 x
Do you see Nadela? We are Victorious, behold: Guns of the patriots

User avatar
Ameowli
Posts: 25
Joined: Thu Jan 31, 2019 9:29 pm
Location: the EFIESP partition
x 7
Contact:

Re: Something went Wrong oobesettings on 950(no-xl)

Post by Ameowli » Fri Feb 01, 2019 8:53 pm

I've run into this issue a couple of times. Skipping the faulty OOBE screen usually does no harm, and if it does go back to it retrying a few times will take care of it.

Also if you already have gone through OOBE once with one account, just kill OOBE from it and you get a desktop.
1 x
15254.556 // 17763.292

Lucoz
Posts: 2
Joined: Thu Jan 31, 2019 10:10 pm
x 2

Re: Something went Wrong oobesettings on 950(no-xl)

Post by Lucoz » Sat Feb 02, 2019 12:57 am

Great! I'll try next time, a curious thing notification center is available during oobe
0 x

Post Reply